DE    EN    БГ

ПАКЕТ

ПЪЛЕН

ГИД

ХОТЕЛ

ХРАНА

ЗАСТРАХОВКА

ТРАНСПОРТ

МОТОР

ГОРИВО

АСИСТЕНЦИЯ

ПАКЕТ

ИКОНОМИЧЕН

ГИД

МОТОР

ГОРИВО

ХОТЕЛ

ТРАНСПОРТ

АСИСТЕНЦИЯ

ПАКЕТ

МИНИ

ГИД

ХОТЕЛ

ХРАНА

TOP ENDURO ЕКИП

Ние от Toп Ендуро сме професионални състезатели и непримирими авантюристи. Нашата водеща цел е вашето голямо приключение! С Топ Ендуро е винаги забавно. Предлагаме нашия дългогодишен опит да бъде споделен с вас в една по- различна среда и по необикновен начин, за да усетите заряда на екстремните преживявания. 

Тя е човекът, отговорен за планирането на вашият престой, така че нищо да не ви разсейва от приятното ендуро преживяване. Биляна е спортен педагог, участник в Световно първенство по мотокрос и в едно от най- големите ендуро състезания в европа- Ерзберг родео. Има дългогодишен опит и много победи в ендуро спорта.

Биляна Мартинова
Организатор

Той е професионалистът, който ще направи маршрутът според вашите способности и ще ви преведе през него по най- забавният и комфортен начин. Завършил е Национална спортна академия със специалност автомобилизъм и мотоциклетизъм. Той е с над 30 годишен опит в моторния спорт. Републикански шампион по мотокрос и ендуро. Източноевропейски шампион в категория Е2. Победител в риалити формата Сървайвър- България. Накратко наричан Ники – Сървайвъра.

Николай Мартинов
Гид

Тя се грижи за комфорта и бързото усвояване на ендуро умения от начинаещите. Завършила е Национална спортна академия със специалност Автомобилизъм и мотоциклетизъм. Тя е мис Академия и мис Ендуро.

Габриела Мартинова- Габи
Гид

Той е професионален състезател по супербайк и голям фен на ендуро спорта. Като механик на отбора, той осигурява перфектното състояние на машините, които ще карате.

Димитър Митов- Гришата
Гид и механик

Той е състезател по ендуро и е много запален по екстремните спортове. Мишо е шампион на България в дисциплината Байктраял. От него ще научите много техники и траял умения.

Михаил Михайлов- Мишкина
Гид